Τα Google cars είναι έτοιμα να κατακτήσουν και να... χαρτογραφήσουν τον κόσμο - iefimerida.gr

Τα Google cars είναι έτοιμα να κατακτήσουν και να... χαρτογραφήσουν τον κόσμο

Τα αυτοκίνητα της Google είναι έτοιμα να κατακτήσουν και να... χαρτογραφήσουν το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η Google μπορεί να υπερηφανεύεται τόσο για το πλήθος των εικόνων Street View που συλλέγει; Ιδού η απάντηση: ο Masrur Odinaev της Google δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από ένα κεντρικό πάρκινγκ αυτοκινήτων χαρτογράφησης της Google που θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Στο πάρκινγκ φαίνονται δεκάδες Subaru Impreza εξοπλισμένα με μπροστινές κάμερες για μελλοντικές διαδρομές. Παρόλο που η εικόνα δείχνει ήδη τα περισσότερα αυτοκίνητα Street View που θα μπορούσατε να είχατε δει ποτέ μαζεμένα , το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αποτελούν μόνο ένα μέρος του συνόλουτων οχημάτων - εκτός από τα τοπικά αυτοκίνητα που δεν μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, υπάρχουν επιπλέον κι άλλες μονάδες, από τρίκυκλα μέχρι και υποβρύχια.

Η ματιά του Odinaev μας θυμίζει πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για να ικανοποιηθεί το Street View κοινό - και ότι υπάρχουν λεγεώνες της Google των οποίων η χαμηλού προφίλ δουλειά κάνει ουσιαστικά τη δική μας πλοήγηση ευκολότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ