Λάκης Παπαδόπουλος και Vassilikos στον Σταυρό του Νότου Club - iefimerida.gr

Λάκης Παπαδόπουλος και Vassilikos στον Σταυρό του Νότου Club

Λάκης Παπαδόπουλος και Vassilikos στον Σταυρό του Νότου Club
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία σύμπραξη από δύο ξεχωριστούς Έλληνες μουσικούς, τραγουδιστές, τραγουδοποιούς με σημαντική εμπειρία στο παρελθόν και ανοιχτούς ορίζοντες στο μέλλον. Για λίγες μόνο παραστάσεις, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos θα βρεθούν μαζί στη κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου σε ένα πολλά υποσχόμενο μουσικό πάντρεμα.

Μέσα από την δική τους μουσική ματιά, θα παρουσιάσουν όχι μόνο τα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια τους, αλλά και μία διαφορετική εκδοχή από αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια. φιλτραρισμένα μέσα από δικές τους αισθητικές και μουσικές εμπειρίες.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστός και ως ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ του, 30 χρόνια τώρα κάνει μουσική γεμάτη εφηβικό ενθουσιασμό που ισορροπεί ανάμεσα στη χαρά και στη σκέψη, ενώ ο Vassilikos από την πλευρά του, τα τελευταία 15 χρόνια πηγαίνει τη μουσική ένα βήμα παραπέρα.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos μαζί, μας περιμένουν στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου από τη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και για λίγες παραστάσεις, αποδεικνύοντας ότι η καλή μουσική είναι διαχρονική.

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή (Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος)
Ώρα έναρξης : 10:30
Είσοδος: 10€
Φιάλη (με τα παρελκόμενα): 100€
Δεύτερη φιάλη (με τα παρελκόμενα):70€

Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975, 2109239031

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ