Ο πρίγκιπας Χάρι ψηφίστηκε ως ο «Άνδρας της χρονιάς» - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι ψηφίστηκε ως ο «Άνδρας της χρονιάς»

 Ο πρίγκιπας Χάρι ψηφίστηκε ως ο «Άνδρας της χρονιάς»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά μόνο καλό έκαναν στον πρίγκιπα Χάρι οι γυμνές φωτογραφίες του που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, καθώς ήταν αρκετές για να ψηφιστεί από το 59% των αναγνωστών του περιοδικού Tatler ως ο «Άνδρας της χρονιάς».

Ο πρίγκιπας θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου, ωστόσο θα είναι όσο πιο ντυμένος γίνεται, με την στρατιωτική του στολή και με αυστηρό ύφος. Το μόνο που θα θυμίζει τις άτακτες μέρες του στο Λας Βέγκας είναι ο τίτλος «Βρώμικος Χάρι» που θα έχει το εξώφυλλο.

 Ο πρίγκιπας Χάρι ψηφίστηκε ως ο «Άνδρας της χρονιάς» | iefimerida.gr 0

Το Tatler ασχολείται με τη ζωή και το lifestyle της ανώτερης κοινωνικής τάξης στη Βρετανία, με δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες το μήνα. Στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει στο εξώφυλλό του τόσο την Κέιτ Μίντλετον, όσο και την αδερφή της, Πίπα, μετά την εντύπωση που είχε προκαλέσει ως παράνυμφος στον πριγκιπικό γάμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ