Πάμπλουτος CEO προς εργαζόμενους: Αν κερδίσει ο Ομπάμα τις εκλογές, θα απολυθείτε

Ο Ντέιβιντ Σίγκελ είναι ένας Αμερικανός μεγιστάνας που δραστηριοποιείται στον κτηματομεσιτικό χώρο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι χάρη σε αυτόν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζορτζ Μπους το 2000, και τώρα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει πως ο Μιτ Ρόμνι θα κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Σίγκελ, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Westgate resorts που προσφέρει πολυτελείς διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, έστειλε ένα e-mail σε όλους του τους εργαζόμενους με το οποίο τους προειδοποιεί ότι θα απολυθούν αν επανεκλεγεί πρόεδρος ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Στην περίπτωση που επιβληθούν νέοι φόροι σε εμένα ή την εταιρία μου, όπως σχεδιάζει να κάνει ο σημερινός μας πρόεδρος, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να μειώσω το εργατικό δυναμικό, προχωρώντας σε μαζικές απολύσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων στο e-mail του.

Μιλώντας στην Ηuffington Ρost, ο Σίγκελ εμφανίστηκε αμετανόητος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν βρίσκει κάτι επιλήψιμο σε αυτό το mail: «Εκφράζει ακριβώς τις απόψεις μου και δίνει στους εργαζόμενους κάτι να σκεφτούν όταν θα πάνε να ψηφίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ