Πάμπλουτος CEO προς εργαζόμενους: Αν κερδίσει ο Ομπάμα τις εκλογές, θα απολυθείτε - iefimerida.gr

Πάμπλουτος CEO προς εργαζόμενους: Αν κερδίσει ο Ομπάμα τις εκλογές, θα απολυθείτε

Πάμπλουτος CEO προς εργαζόμενους: Αν κερδίσει ο Ομπάμα θα απολυθείτε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Σίγκελ είναι ένας Αμερικανός μεγιστάνας που δραστηριοποιείται στον κτηματομεσιτικό χώρο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι χάρη σε αυτόν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζορτζ Μπους το 2000, και τώρα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει πως ο Μιτ Ρόμνι θα κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Σίγκελ, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Westgate resorts που προσφέρει πολυτελείς διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, έστειλε ένα e-mail σε όλους του τους εργαζόμενους με το οποίο τους προειδοποιεί ότι θα απολυθούν αν επανεκλεγεί πρόεδρος ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Στην περίπτωση που επιβληθούν νέοι φόροι σε εμένα ή την εταιρία μου, όπως σχεδιάζει να κάνει ο σημερινός μας πρόεδρος, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να μειώσω το εργατικό δυναμικό, προχωρώντας σε μαζικές απολύσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων στο e-mail του.

Μιλώντας στην Ηuffington Ρost, ο Σίγκελ εμφανίστηκε αμετανόητος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν βρίσκει κάτι επιλήψιμο σε αυτό το mail: «Εκφράζει ακριβώς τις απόψεις μου και δίνει στους εργαζόμενους κάτι να σκεφτούν όταν θα πάνε να ψηφίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ