Το 2ο Athens Open Air Film Festival μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά του σινεμά - iefimerida.gr

Το 2ο Athens Open Air Film Festival μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά του σινεμά

Δεύτερο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Διεθνές Φεστιβάλ, προσκαλούν το κοινό σε ένα ανοιχτό masterclass, στα πλαίσια του 2ου Athens Open Air Film Festival, με ειδικό προσκεκλημένο τον διακεκριμένο συγγραφέα και σεναριογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Από την αρχή της διαδικασίας και την εύρεση της ιδέας, την επεξεργασία της και την εξέλιξή της σε μορφή σεναρίου, ως και τη συνεργασία με το σκηνοθέτη της ταινίας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα μιλήσει για την τέχνη του κινηματογράφου και την διαδικασία πίσω από την δημιουργία της ταινίας. Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 17:30, στο Exile Room.

Το Athens Οpen Air Film Festival προσκάλεσε τον γνωστό συγγραφέα, για να μοιραστεί την μεγάλη του εμπειρία ως σεναριογράφου αλλά και καθηγητή σε ένα masterclass που απευθύνεται σε επίδοξους σεναριογράφους αλλά και όλους τους νέους κινηματογραφιστές που ενδιαφέρονται να μελετήσουν σε βάθος τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας μιας ταινίας.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου
Exile Room,( Αθηνάς 12, 3ος όροφος)
Είσοδος Ελευθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ