Δημόσια συγγνώμη της ΔΑΠ για τα σεξιστικά αστεία - iefimerida.gr

Δημόσια συγγνώμη της ΔΑΠ για τα σεξιστικά αστεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημόσια συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά των μελών της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στο ΤΕΙ Πειραιά ζήτησε με επιστολή του ο γενικός γραμματέας της παράταξης. Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της φοιτητικής παράταξης, σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει εν μέρει την απρεπή εικόνα των μελών της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στο ΤΕΙ Πειραιά, ζητώντας ουσιαστικά δημόσια συγγνώμη, αλλά και υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό που δεν αφορά στο σύνολο της παράταξης. Μάλιστα, σε δύο άτομα επιβλήθηκε αναστολή του δικαιώματος της ιδιότητας του μέλους για έξι μήνες.

Στο επίμαχο βίντεο με μέλη της ΔΑΠ να πανηγυρίζουν τη νίκη της παράταξης τους στις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ Πειραιά με πλαστικές κούκλες, κοτόπουλα βαμμένα πράσινα και σεξιστικά υπονοούμενα κατά των μελών της ΠΑΣΠ αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Εδώ και χρόνια οι φοιτητικές εκλογές έχουν απαξιωθεί καθώς οι φοιτητικές παρατάξεις εκδίδουν ξεχωριστά αποτελέσματα, απενεργοποιώντας ουσιαστικά την ΕΦΕΕ, που συνεδριάζει μόνο για να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών. Πλέον οι φοιτητές φροντίζουν να απαξιώνουν το φοιτητικό κίνημα και με ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως αυτές των μελών της ΔΑΠ στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έφερναν την ΠΑΣΠ ηττημένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ