Ο Τάκης Ζαχαράτος δηλώνει «I am what I am» στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη

Ξεκινάνε σήμερα στο θέατρο Αλίκη, οι παραστάσεις της νέας δουλειάς του Τάκη Ζαχαράτου με τίτλο «I am what I am». Μετά απότρία χρόνια απουσίας από τον θεατρικό χώρο, ο ταλαντούχος περφόρμερ, έρχεται να ανακατέψει και να αναστατώσει τα τεκταινόμενα της χώρας σε μία ξεκαρδιστική και εντυπωσιακή παράσταση, υπογεγραμμένη από το δικό του μοναδικό στυλ.

Μέσα σε δύο ώρες, η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα συναντήσει την Μελίνα Μερκούρη και η Μαρινέλλα τον Στέλιο Καζαντζίδη, η Μέριλιν Μονρόε προσφέρει διαμάντια στην Λάιζα Μινέλι , η Ρένα Βλαχοπούλου παίζει τη «Χαρτοπαίχτρα» και την «Κόμισσα της Κέρκυρας», ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά».

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσουν σε γάμο την βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ θα αγοράσει χαλιά από την Δέσποινα Μοιραράκη, η Εντιθ Πιαφ θα πάει για καφέ με την Μαρλεν Ντίντριχ και τον Μάνο Χατζιδάκι στο Zonar's.

Η πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ, ενώ η Βάνα Μπάρμπα απαιτεί έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, η Μύριαμ Απλού καψουρεύεται τον Αλέξη Τσίπρα και του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη,ενώ η Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της Ελληνικής show business κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει, επικρίνει και αστροπελεκίζει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ήβη Αδάμου. -

Ένα ανατρεπτικό one man show, με έξι μουσικούς επί σκηνής, και το μοναδικό ταλέντο του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος σατιρίζει, χορεύει και τραγουδά περνώντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο από το μιούζικαλ στα λαϊκά και από τον κινηματογράφο στο θέατρο.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:00

Προπώληση:
Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Τηλ. 210 3210021
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Μέσω Internet: www.ellthea.gr και www.tickehour.com
PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΙΑΝΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ