Ο Τάκης Ζαχαράτος δηλώνει «I am what I am» στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη - iefimerida.gr

Ο Τάκης Ζαχαράτος δηλώνει «I am what I am» στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη

Ο Τάκης Ζαχαράτος δηλώνει «I am what I am» στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινάνε σήμερα στο θέατρο Αλίκη, οι παραστάσεις της νέας δουλειάς του Τάκη Ζαχαράτου με τίτλο «I am what I am». Μετά απότρία χρόνια απουσίας από τον θεατρικό χώρο, ο ταλαντούχος περφόρμερ, έρχεται να ανακατέψει και να αναστατώσει τα τεκταινόμενα της χώρας σε μία ξεκαρδιστική και εντυπωσιακή παράσταση, υπογεγραμμένη από το δικό του μοναδικό στυλ.

Μέσα σε δύο ώρες, η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα συναντήσει την Μελίνα Μερκούρη και η Μαρινέλλα τον Στέλιο Καζαντζίδη, η Μέριλιν Μονρόε προσφέρει διαμάντια στην Λάιζα Μινέλι , η Ρένα Βλαχοπούλου παίζει τη «Χαρτοπαίχτρα» και την «Κόμισσα της Κέρκυρας», ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά».

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσουν σε γάμο την βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ θα αγοράσει χαλιά από την Δέσποινα Μοιραράκη, η Εντιθ Πιαφ θα πάει για καφέ με την Μαρλεν Ντίντριχ και τον Μάνο Χατζιδάκι στο Zonar's.

Η πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ, ενώ η Βάνα Μπάρμπα απαιτεί έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, η Μύριαμ Απλού καψουρεύεται τον Αλέξη Τσίπρα και του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη,ενώ η Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της Ελληνικής show business κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει, επικρίνει και αστροπελεκίζει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ήβη Αδάμου. -

Ένα ανατρεπτικό one man show, με έξι μουσικούς επί σκηνής, και το μοναδικό ταλέντο του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος σατιρίζει, χορεύει και τραγουδά περνώντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο από το μιούζικαλ στα λαϊκά και από τον κινηματογράφο στο θέατρο.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:00

Προπώληση:
Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Τηλ. 210 3210021
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Μέσω Internet: www.ellthea.gr και www.tickehour.com
PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΙΑΝΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ