Πουλάει σαν φρέσκο ψωμί το νέο τραγούδι του Τζέιμς Μποντ δια χειρός Αντέλ - iefimerida.gr

Πουλάει σαν φρέσκο ψωμί το νέο τραγούδι του Τζέιμς Μποντ δια χειρός Αντέλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κορυφή των iTunes charts βρίσκεται ήδη το τραγούδι της Αντέλ για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Το τραγούδι με τον τίτλο «Skyfall», όπως ονομάζεται και η ταινία, κυκλοφόρησε στις 00.07 το πρωί της Παρασκευής, με τους φανατικούς τόσο του διάσημου πράκτορα, όσο και της Αντέλ, να το κατεβάζουν μανιωδώς, κάνοντάς το νούμερο 1 μέσα σε λίγες ώρες.

Μιλώντας στη βρετανική Daily Mail για το τραγούδι της ταινίας, ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Κρεγκ είπε: «Όταν άκουσα το όνομα της Αντέλ είπα αμέσως πως πρέπει να την καλέσουμε. Σκέφτηκα πως έχει τη φωνή και το ύφος που θέλαμε».

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Ερωτεύτηκα το σενάριο, το οποίο μου έδωσε ωραίες ιδέες για το τραγούδι».

Σημειώνεται ότι το « Skyfall» είναι το πρώτο τραγούδι ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ που εκτοξεύτηκε τόσο άμεσα στην κορυφή, ενώ αν οι πωλήσεις του συνεχιστούν με αυτό το ρυθμό θα είναι το τέταρτο single για την τραγουδίστρια που γίνεται νούμερο ένα στα charts της Αγγλίας.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ