Με Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλο κόντρα στην Τότεναμ ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Με Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλο κόντρα στην Τότεναμ ο Παναθηναϊκός

Με Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλο κόντρα στην Τότεναμ ο Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός, στη σκιά της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη από την ομάδα, ολοκλήρωσε την Τετάρτη την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ για το Europa League, με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι και Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Οι τρεις τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αυριανή αναμέτρηση με τα «σπιρούνια». Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός της 20άδας τον Αντώνη Πετρόπουλο, όπως και τους τραυματίες Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Πάπε Σο, τον τιμωρημένο Νίκο Σπυρόπουλο και τους νεαρούς Καπίνο, Ταμπάκη, Δώνη, Μαρινάκη και Κουσίδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Βελάσκες, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Βιτόλο, Ζέκα, Μαρίνος, Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Σισοκό, Μαυρίας, Φορναρόλι, Τοτσέ, Μπαρμπαρούσης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ