Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κατσουράνης - iefimerida.gr

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κατσουράνης

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κατσουράνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κώστας Κατσουράνης, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος των «πράσινων» Γιάννης Αλαφούζος τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο κ. Αλαφούζος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση της διοίκησης να διακόψει την συνεργασία της με τον 33χρονο μέσο. «Καταρχήν θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε. Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε», τόνισε αρχικώς ο Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με το contra.gr. και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί. Ενας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρό σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ