Ντάνιελ Κρέγκ: «Από τότε που έγινα Μποντ δεν μπορώ να βγω έξω και να μεθύσω» - iefimerida.gr

Ντάνιελ Κρέγκ: «Από τότε που έγινα Μποντ δεν μπορώ να βγω έξω και να μεθύσω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μειονεκτήματα του να είσαι ο Τζέιμς Μποντ ανέλυσε διεξοδικά ο Ντάνιελ Κρέγκ στην συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Skyfall.

«Αν μιλήσεις με ανθρώπους που είναι σε αυτή την δουλειά εδώ και 40 χρόνια, θα σου πουν ότι η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι τότε μπορούσες να πας να πιεις ένα ποτό σε ένα μπαρ, να μεθύσεις, να χαλαρώσεις και να μην έχεις το άγχος ότι θα το μάθει κάποιος. Αλλά τώρα υπάρχουν παντού κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. Το οποίο είναι θλιβερό, γιατί μου αρέσουν πολύ τα μπαρ». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο 44χρονος Ντάνιελ Κρέγκ στην συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair.

Ντάνιελ Κρέγκ: «Από τότε που έγινα Μποντ δεν μπορώ να βγω έξω και να μεθύσω»  | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας πως έχει κουραστεί: «Να κάθομαι σε ένα μπαρ για μια συνέντευξη, έντεκα η ώρα το πρωί, και να μου σερβίρουν κερασμένο ένα μαρτίνι».

Τέλος, όσον αφορά την ευθύνη του να είναι ο Τζέιμς Μπόντ, δήλωσε: « Ο Πίρς Μπρόσναν μου είχε πει ότι είναι σαν να είσαι υπεύθυνος για μια μικρή χώρα. Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά δεν το συμμερίζομαι. Δεν σκοπεύω να γίνω το poster boy για όλο το οικοδόμημα. Ακόμη και αν αυτό ακριβώς είμαι».

Ντάνιελ Κρέγκ: «Από τότε που έγινα Μποντ δεν μπορώ να βγω έξω και να μεθύσω»  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ