Η Βούλα Πατουλίδου αγκαλιά με το κέρινο ομοίωμά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Βούλα Πατουλίδου αγκαλιά με το κέρινο ομοίωμά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην τελετή αποκαλυπτηρίων του κέρινου ομοιώματος της Βούλας Πατουλίδου που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερούπολης. Πλέον το ομοίωμα της θα εκτίθεται στο Μουσείο του Δήμου Παγγαίου, δίπλα σε αυτά των Μελίνα Μερκούρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Αλίκη Βουγιουκλακη και Μαρία Κάλλας.

«Η Βούλα Πατουλίδου 20 χρόνια πριν έκανε την υπέρβαση. Κάνοντας σκληρή προπόνηση σε σχεδόν ανύπαρκτες υποδομές με μηδαμινά μέσα, με μόνα εφόδια το ταλέντο της και το πείσμα της κατάφερε το απίθανο. Η πρώτη γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω την ίδια την Βούλα Πατουλίδου και πόσο με τιμάει με την παρουσία της και την συνεργασία της».

Η Βούλα Πατουλίδου αγκαλιά με το κέρινο ομοίωμά της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε ο ιδρυτής του Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων και δημιουργός του κέρινου ομοιώματος της Βούλας Πατουλίδου, Θόδωρος Κοκκινίδης, σχετικά με την απόφασή του να είναι η πρώτη αθλήτρια που συμπεριλαμβάνει στην λίστα προσωπικοτήτων που τιμάει το μουσείο.

Η Βούλα Πατουλίδου αγκαλιά με το κέρινο ομοίωμά της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Στην τελετή μίλησε ο Κώστας Ζουράρις και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού και πρώην προπονήτρια της Βούλας Πατουλίδου, Κυριακή Γιαννακίδου. Ενώ επίσης απέστειλε επιστολή -που διαβάστηκε- ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ