Η Γκάγκα χυλοπιτιάζει την Μαντόνα-Και μετά πέφτει μέσα στην κρεατομηχανή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Γκάγκα χυλοπιτιάζει την Μαντόνα-Και μετά πέφτει μέσα στην κρεατομηχανή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ευγενικό αλλά απόλυτο τρόπο αρνήθηκε η Λέιντι Γκάγκα την πρόταση της Μαντόνα να δώσουν κοινή συναυλία στο θρυλικό Νεουορκέζικο Yankee stadium, την πόλη στην οποία γεννήθηκε η πρώτη και μετακόμισε από τα 16 της η δεύτερη.

«Ήθελε πολύ να το κάνει. Μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά 'ας δωρίσουμε τα έσοδα σε κάποια φιλανθρωπία'. Αλλά αυτή την στιγμή προτιμά να παραμείνει αφοσιωμένη στην δική της περιοδεία». Αυτό δήλωσε ο μάνατζερ της Λέιντι Γκάγκα,Βίνσεντ Χέρμπερτ, επιμένοντας πως η άρνησή της δεν έχει να κάνει με την συνεχιζόμενη κόντρα μεταξύ των δυο ποπ σταρ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Μαντόνα ήταν που έριξε τα μούτρα της και έκανε την πρώτη κίνηση, σηκώνοντας το τηλέφωνο και παίρνοντας κατευθείαν την Γκάγκα.

Αυτή την στιγμή η Γκάγκα συνεχίζει με επιτυχία την bestseller Born this way περιοδεία της.Εντάσσοντας μάλιστα στο πρόγραμμά της μια σκηνή όπου πέφτει μέσα σε μια κρεατομηχανή, ως απάντηση στα κακεντρεχή σχόλια για τα δέκα κιλά που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό.

Η Γκάγκα χυλοπιτιάζει την Μαντόνα-Και μετά πέφτει μέσα στην κρεατομηχανή [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ