Στον ανακριτή μεταφέρθηκε ο Άκης για συμπληρωματική κατάθεση - iefimerida.gr

Στον ανακριτή μεταφέρθηκε ο Άκης για συμπληρωματική κατάθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι της εισαγγελίας πέρασε λίγο μετά τις 9 το πρωί, ο πρώην Υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος για να δώσει διευκρινίσεις στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση για την διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος, τις μίζες και τα εξοπλιστικά.

Το πρώην Υπουργό συνόδεψαν τέσσερις αστυνομικοί ενώ σήμερα θα απολογηθεί και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης ενώ η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη δεν θα μεταχθεί στην Ευελπίδων για τη συμπληρωματική της απολογία.

Η κατηγορουμένη ζήτησε από τον ανακριτή της υπόθεσης να μην γίνει μεταγωγή της στα δικαστήρια, επικαλούμενη την επιθυμία της να αποφύγει την δημοσιότητα. Το αίτημα της έγινε δεκτό από τον δικαστικό λειτουργό, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στον Κορυδαλλό ώστε να λάβει εκεί την συμπληρωματική απολογία.

Χθες ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν η κόρη του Αρετή Τσοχατζόπουλου ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας, ο επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών Αστέριος Οικονομίδης και η λογίστρια , φορολογική εκπρόσωπος εταιρειών που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για τη διακίνηση και απόκρυψη παράνομων χρημάτων, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ