Μετά από 11 μήνες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον «κουμπάρο» Καρούζο - iefimerida.gr

Μετά από 11 μήνες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον «κουμπάρο» Καρούζο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου, εκδόθηκε τελικά ένταλμα σύλληψης που Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος φυγοδικεί και κυκλοφορεί ελεύθερος από τις 14 Οκτωβρίου του 2011.

Ο κ. Καρούζος έχει καταδικαστεί από το Εφετείο Πειραιά στις 14 Οκτωβρίου του 2011 σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς δικαίωμα μετατροπής και αναστολής. Αρα, σύμφωνα με τους βουλευτές φυγοδικεί.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι η απόφαση ήταν αμετάκλητη, ο κ. Καρούζος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να διαμένει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ έχει θεαθεί και σε εστιατόρια και μαγαζιά των νοτίων προαστίων χωρίς καμία προφύλαξη.

Αυτήν την στιγμή διατυπώνονται ερωτηματικά για το εάν ο Ιωάννης Καρούζος είναι ακόμη εντός Ελλάδος, καθώς από την δημοσιοποίηση του σκανδάλου και ύστερα δεν τον έχει δει κανείς.

Η απόφαση έφτασε καθαρογραμμένη στην αστυνομία στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την δημοσιοποίηση του «Καρούζος Gate».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για δέσμευση ενός λογαριασμού του επιχειρηματία και κουμπάρου του προέδρου της βουλής, στον οποίο έχουν βρεθεί ...100 εκ. ευρώ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ