Επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας την Παρασκευή για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές των «πράσινων» και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι περίπου 30 οπαδοί εξέφρασαν την στήριξή τους στον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ ζήτησαν από τους παίκτες να έχουν πάθος και να τα δίνουν όλα για την ομάδα. «Εμείς σας στηρίζουμε, κατανοούμε τα προβλήματα αλλά θέλουμε να βλέπουμε προσπάθεια και να τα δίνετε όλα για την ομάδα. Θέλουμε να έχετε πάθος», ήταν το μήνυμά τους προς τους παίκτες, σύμφωνα με το contra.gr, ενώ στον 66χρονο προπονητή είπαν: «Σε στηρίζουμε. Είμαστε δίπλα σου. Κάνε ό,τι χρειάζεται για να αλλάξει η ομάδα».

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του «τριφυλλιού» τόνισαν πως «ούτε σε μας αρέσει αυτή η εικόνα, δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή για να αλλάξει και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε», ενώ ο Φερέιρα τόνισε: «Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας κάνουμε χαρούμενους».

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εκτός από τους τραυματίες Βελάσκες, Μπουμσόνγκ και τον τιμωρημένο Κατσουράνη που δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιμπραήμ Σισοκό, ο οποίος ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ατομικό πρόβλημα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ζέκα, ο οποίος είχε τάσεις λιποθυμίας στην προπόνηση της Πέμπτης, επειδή δέχτηκε την μπάλα με δύναμη στο πρόσωπο.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ