Η Χρυσή Αυγή άνοιξε γραφεία στη Νέα Υόρκη, αλλά... έπεσε - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή άνοιξε γραφεία στη Νέα Υόρκη, αλλά... έπεσε

Η Χρυσή Αυγή άνοιξε γραφεία στη Νέα Υόρκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γραφεία με θέα το Empire State Building στη Νέα Υόρκη απέκτησε η Χρυσή Αυγή και καλεί τους Έλληνες της διασποράς να συγκεντρώσουν τρόφιμα, ρούχα και ιατρικό υλικό, το οποίο θα διατεθεί «μόνο σε Έλληνες». Ωστόσο αν και οι ίδιοι δηλώνουν πως όλα πάνε βάσει προγραμματισμού, τους πρόλαβε ο δαίμων του διαδικτύου, ο οποίος τους έριξε το site.

Στην ιστοσελίδα http://xanyc.org/ έχουν αναρτηθεί κείμενα στα αγγλικά που ενημερώνουν τους επισκέπτες για τη θέση της οργάνωσης, τους παράνομους μετανάστες, την ΑΟΖ, το Μνημόνιο κλπ, ομιλίες του επικεφαλής της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου και βασικό σύνθημα: «Πατέρας μου ο εθνικισμός, μητέρα μου η Ελλάδα, παππούς μου το έθνος το ελληνικό και γιος μου η οργή». Ωστόσο για άγνωστο λόγο το site έχει «πέσει» και δεν είναι προσβάσιμο στον αναγνώστη.

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αντίστοιχα της Ραφήνας και του Μεσολογγίου με τους χρυσαυγίτες να κάνουν έλεγχο σε αλλοδαπούς μικροπωλητές με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ