Oι νεκροί μπορούν και θα χορέψουν απόψε στο Θέατρο Λυκαβηττού [βίντεο] - iefimerida.gr

Oι νεκροί μπορούν και θα χορέψουν απόψε στο Θέατρο Λυκαβηττού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο studio album τους θα κυκλοφορήσουν μετά από 16 χρόνια οι Dead Can Dance και το παρουσιάζουν στην παγκόσμια περιοδεία τους. Στα πλαίσια της περιοδείας θα κάνουν μία στάση και στην Αθήνα με μία εκπληκτική συναυλία απόψε στον Λυκαβηττό.

Συμφωνικές συνθέσεις με έθνικ αναφορές, μυστικισμό, σκοτεινές και ρομαντικές ατμόσφαιρες είναι η ιδανική περιγραφή του πρωτότυπου μουσικού είδους που παρουσιάζουν μοναδικά οι Dead Can Dance. Ενδεικτικά, τραγούδια τους όπως το «Black Sun», το «Aion» και το «Mesmerism» βάζουν τον ακροατή αμέσως στο κλιμα.

Ο Μπρένταν Κέρι και η Λίζα Τζέραρντ, κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ, το Spiritchaser, το 1996 και 2 χρόνια μετά (το 1998) διέλυσαν το συγκρότημά τους, γεγονός που αντιμετωπίστηκε ως μεγάλη απώλεια στον χώρο της Βρετανικής μουσικής.

Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Anastasis» θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη και το γεγονός αυτό είναι συμβολικό, αφού το συγκρότημα θα επανενωθεί την εποχή του χρόνου που η φύση ξαναγεννιέται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ