Τσίπρας: Αβανταδόροι της ακροδεξιάς όσοι την εξισώνουν με την Αριστερά - iefimerida.gr

Τσίπρας: Αβανταδόροι της ακροδεξιάς όσοι την εξισώνουν με την Αριστερά

Τσίπρας: Αβανταδόροι της ακροδεξιάς όσοι την εξισώνουν με την Αριστερά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμύτατη κριτική σε όσους επιχειρούν να εξισώσουν τους αγώνες της αριστεράς με την ακροδεξιά άσκησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως «παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, γίνονται αβανταδόροι της ακροδεξιάς».

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός τους, ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως το διακύβευμα πλέον είναι η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας και παράλληλα άσκησε δριμύτατη κριτική στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ακόμη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε κριτική σε όσους επιχείρησαν να διαστρεβλώσουν τις θέσεις του σχετικά με την φοροδιαφυγή, που εξέθεσε στο πλαίσιο του προγράμματος εξόδου από την κρίση που παρουσίασε στη ΔΕΘ.

«Εμείς θα υλοποιήσουμε το άρθρο 4 του Συντάγματος που λέει ότι ο κάθε πολίτης συνεισφέρει στα δημόσια έσοδα ανάλογα με τις δυνατότητές του. Με την κυβέρνηση της αριστεράς, ο φοροφυγάς δεν θα φορτώσει το λογαριασμό στην πλάτη του μισθωτού» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στην ψήφιση των προωθούμενων από την κυβέρνηση μέτρων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει μπροστά, τόσο στη Βουλή όσο και στους ειρηνικούς αγώνες των εργαζομένων και των νέων, ενώ έθεσε το θέμα της προσωπικής ευθύνης του κάθε βουλευτή, έναντι της κομματικής πειθαρχίας.

«Ο λαός μας έριξε ήδη δύο μνημονιακές κυβερνήσεις, του κυρίου Παπανδρέου και του κυρίου Παπαδήμου. Σειρά έχει να τριτώσει το καλό» τόνισε και συνέχισε:

«Εχουμε μία και μόνη επιλογή. Να μπούμε μπροστά, εμείς πρώτοι, στους κοινωνικούς αγώνες και τις αντιστάσεις. Και μέσα στο Κοινοβούλιο και μέσα στην κοινωνία. Ετσι και τώρα μπροστά στην απόπειρα της κυβέρνησης να κρύψει όλα αυτά τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης που περιέχονται σε ένα μόνο άρθρο εμείς πρέπει να μπούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ