Πασίγνωστη ηθοποιός κυκλοφορεί φασκιωμένη λόγω λίγτινγκ [εικόνες]

Μπορεί να βάσισε την καριέρα της μέχρι σήμερα στην ερμηνεία και όχι στην εμφάνισή της, όμως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποφάσισε μάλλον ότι ήρθε η ώρα για ριζική ανανέωση κι έτσι υποβλήθηκε σε λίφτινγκ προσώπου.

Ο λόγος για την 67χρονη Έλεν Μίρεν, η οποία εθεάθη πρόσφατα να ψωνίζει στο Χόλιγουντ με ένα μπλε μαντήλι τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπό της, το οποίο έμοιαζε πρησμένο, πυροδοτώντας τις φήμες ότι τελικά είπε το μεγάλο «ναι» και αφέθηκε στα χέρια του πλαστικού χειρουργού. Μάλιστα, κάτω από το μαντήλι, διακρίνεται κι ένας επίδεσμος, ο οποίος ενισχύει τη θεωρία.

Η ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ Ά γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στη «Βασίλισσα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι καταλαβαίνει απόλυτα όλους όσους επιλέγουν να υποβληθούν σε αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. «Κοιτάς το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και δεν σου αρέσει πια. Αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ότι θέλουν για να αισθάνονται χαρούμενοι με τον εαυτό τους. Αυτό όμως που δεν μου αρέσει είναι όταν νέοι άνθρωποι καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική. Η ομορφιά της νεότητας είναι φανταστική και γι' αυτό είναι τρομακτικό για μένα όταν βλέπω νέα κορίτσια με 'ψεύτικα' πράγματα πάνω τους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ