Νέο Mrs Pacman 3D σε συσκευασία.... δωματίου! [βίντεο]

H φράση «συναρπαστική εμπειρία» παίρνει καινούριες διαστάσεις με αυτή την απίστευτη ανανεωμένη έκδοση του γνωστού παιχνιδιού των 80s. Από το «insert-a-coin στάδιο, 30 χρόνια μετά περάσαμε στο στάδιο «pac-man-και στους τοίχους», αφού η συγκεκριμένη έκδοση καλύπτει κυριολεκτικά ένα δωμάτιο στο οποίο η Μις PacMan τρέχει ανέμελα σε ταβάνια και τοίχους με τα συμπαθητικά φαντασματάκια στο κατόπι της.

Η Κίτα Τακαχάσι δημιουργός του Καταμάρι Νταμάσι , πειραματίστηκε με μια ποικιλία από βιντεοπαιχνίδια για την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής Babycastles στο Museum of Art & Design στη Νέα Υόρκη.

Η νέα προοπτική της Τακαχάσι για την miss Pac-Man μοιάζει με έναν συνδυασμό Tron και Pacman (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται ωστόσο οι γνωστές φωσφοριζέ ολόσωμες φόρμες.) και μας αποδεικνύει ότι ακόμα και τα ρετρό παιχνίδια μπορούν να γίνουν ξανά δημοφιλή με την κατάλληλη ώθηση.

Μπορεί ο παίκτης να γυρνάει το κεφάλι του σαν το κοριτσάκι απο τον Εξορκιστή για να ακολουθήσει με το βλέμμα την Μις Pacman γύρω στο δωμάτιο, αλλά φαίνεται σίγουρα πολύ διασκεδαστικό και δίνει άλλο αέρα στο κλασσικό '80s παιχνίδι που λάτρεψαν γενιές και γενιές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ