Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ καταθέτουν αγωγή στο Closer - iefimerida.gr

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ καταθέτουν αγωγή στο Closer

Κέιτι Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ κάνουν αγωγή στο Closer για τις φωτογραφί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαίωσε το παλάτι ότι το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον θα κινηθούν νομικά εναντίον του περιοδικού Closer, για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής, μετά τη δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με το παλάτι, η ενέργεια αυτή του ζευγαριού έχει σαν σκοπό να να βάλει φραγμό στην περαιτέρω χρήση των συγκεκριμένων φωτογραφιών και να προλάβει περαιτέρω ζημιά, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, αφού ήδη οι φωτογραφίες της γυμνής Κέιτ Μίντλετον έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

«Το παλάτι του Σαιν Τζέιμς επιβεβαιώνει ότι θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για καταπάτηση της ιδιωτικής ζωής του πριγκιπικού ζεύγους, εναντίον των εκδοτών του γαλλικού περιοδικού Closer», αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού.

Ήδη έχει γίνει καταγγελία στο δικαστήριο εναντίον του περιοδικού και σύμφωνα με νομικούς κύκλους οι εκδότες του κινδυνεύουν με ένα χρόνο φυλακή και πρόστιμο που θα αγγίζει τις 45.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ο εκδότης του περιοδικού, δηλώνει ότι στο δικαστήριο θα υποστηρίξει πως «οι φωτογραφίες αυτές δε είναι καθόλου σοκαριστικές».

Το ιταλικό περιοδικό Chi θα δημοσιεύεσει τις φωτογραφίες τη Δευτέρα

Πάντως, Ιταλικό περιοδικό που ανήκει στον όμιλο Μοndatori, τον ίδιο που ανήκει δηλαδή και το Closer, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι θα δημοσιεύσει τη Δευτέρα τις «τόπλες» φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό «Chi» θα αφιερώσει 26 σελίδες στη σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και θα κυκλοφορήσει με εξώφυλλο τίτλο «Η Βασίλισσα είναι γυμνή».

«Είναι μια υπόθεση που αξίζει να προβληθεί γιατί δείχνει την καθημερινή ζωή ενός πολύ διάσημου, νεαρού, μοντέρου και ερωτευμένου ζευγαριού», δήλωσε ο διευθυντής σύνταξης του ιταλικού περιοδικού Αλφόνσο Σινιορίνι.

Τα περιοδικά «Chi» και «Closer» ανήκουν και τα δυο στον όμιλο Μοndatori, ο οποίος ανήκει κατά 50% και πλέον στον όμιλο Fininvest του πρώην ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η Κέιτ Μίντλετον είχε κινηθεί νομικά εναντίον φωτογραφικού πρακτορείου το 2009

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον θα κινηθεί δικαστικά αισθανόμενη ότι παραβιάζεται η προσωπική της ζωή , καθώς το ίδιο είχε κάνει και το 2009, όταν ήταν ακόμη η κοπέλα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, και την είχαν απαθανατίσει οι φωτογράφοι να παίζει τένις κατά τη διάρκεια διακοπών της στην Κορνουάλη.

Η σημερινή δούκισσα του Κέιμπριτζ, τότε, θεωρώντας ότι παραβιάστηκε η προσωπική της ζωή είχε κινηθεί δικαστικά και είχε κερδίσει 5.000 λίρες για ψυχική οδύνη και τη δημόσια συγγνώμη του φωτογραφικού πρακτορείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ