Δημοσκόπηση: Προβάδισμα τριών μονάδων διατηρεί ο Μπαράκ Ομπάμα - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα τριών μονάδων διατηρεί ο Μπαράκ Ομπάμα

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα τριών μονάδων διατηρεί ο Μπαράκ Ομπάμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα τριών μονάδων εμφανίζει τελευταία δημοσκόπηση να διατηρεί ο νυν αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, έναντι του αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ.

Σύμφωνα με τη νέα δηοσκόπηση που έδωσε στη δημοσίοτητα το CBS News και η εφημερίδα New York Times, ο κ. Ομπάμα διατηρεί το προβάδισμα, παρόλο που πολλοί Αμερικανοί δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την κατάσταση στη χώρα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας έδωσαν στη δημοσιότητα το

Βάσει της δημοσκόπησης αυτής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από τις 8 ως τις 12 Σεπτεμβρίου, το 49% των ψηφοφόρων θα επιλέξει τον Ομπάμα στις 6 Νοεμβρίου, έναντι του 46% που θα επιλέξει τον Ρόμνεϊ. Μόνο το 4% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Το ενθαρρυντικό ποσοστό για τον Ομπάμα δείχνει ότι οι επικρίσεις του Ρόμνεϊ όσον αφορά την οικονομική πολιτική του Ομπάμα, δεν πείθουν τους ψηφοφόρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ