Μοσκοβισί σε Βενιζέλο: Προχωρήστε τις μεταρρυθμίσεις - Είμαστε στο πλευρό σας - iefimerida.gr

Μοσκοβισί σε Βενιζέλο: Προχωρήστε τις μεταρρυθμίσεις - Είμαστε στο πλευρό σας

Μοσκοβισί σε Βενιζέλο: Προχωρήστε τις μεταρρυμίσεις - Είμαστε στο πλευρό σας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήνυμα ότι η Γαλλία επιθυμεί να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ μετέφερε ο γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, ο κ. Μοσκοβισί με τον κ. Βενιζέλο, ο γάλλος υπουργός Οικονομικών τόνισε πως επιθυμούν η Ελλάδα να προχωρήσει στις αναγκαίες προσαρμογές, αλλά όχι με τρόπο μονομερή ή με τρόπο που θα προκαλέσει οδύνη ή με τρόπο που θα είναι τιμωρητικός.

Επίσης, ο κ. Μοσκοβισί, μετέφερε στον κ. Βενιζέλο τους χαιρετισμούς του γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ και το μήνυμα αλληλεγγύης του γαλλικού λαού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξήγησε στον γάλλο υπουργό Οικονομικών, ότι η Ελλάδα αξίζει να καταστεί τόπος επενδύσεων, επιδεικνύοντας από την πλευρά της αξιοπιστία ότι θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος, παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί τις μειώσεις στα ελλείμματα που έχει παρουσιάσει η Ελλάδα και τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχει κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ