Θα γίνει...φόνος στην Κνωσό και μάλιστα με την άδεια του ΚΑΣ - iefimerida.gr

Θα γίνει...φόνος στην Κνωσό και μάλιστα με την άδεια του ΚΑΣ

Θα γίνει...φόνος στην Κνωσό και μάλιστα με την άδεια του ΚΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αέρας Χόλιγουντ πνέει στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, καθώς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε την άδεια να γίνουν εκεί γυρίσματα για την ταινία «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου», με πρωταγωνιστές την Κίρστεν Ντανστ και τον Βίγκο Μόρτενσεν.

Σύμφωνα με το tovima.gr, τα γυρίσματα των σκηνών που θα λάβουν χώρα στην Κνωσό, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χοσέιν Αμινί, θα ξεκινήσουν στις 28 Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά στην υπόθεση της ταινίας, πρόκειται για ένα αστυνομικό δράμα, που διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα της δεκαετίας του ΄60 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ενός ζευγαριού από την Νέα Υόρκη, όπου ο άνδρας καταζητείται για απάτες.

Η απόφαση του ΚΑΣ ελήφθη ομοφώνως, με τα μέλη του Συμβουλίου να υποστηρίζουν ότι μέσω της ταινίας θα γίνει διεθνής προβολή της χώρας και των αρχαιοτήτων της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ