Πρώην πρώτη κυρία της Γερμανίας: Δεν υπήρξα ποτέ συνοδός πολυτελείας - iefimerida.gr

Πρώην πρώτη κυρία της Γερμανίας: Δεν υπήρξα ποτέ συνοδός πολυτελείας

Πρώην πρώτη κυρία της Γερμανίας: Δεν υπήρξα ποτέ συνοδός πολυτελείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικά διαψεύδει τις φήμες ότι στο παρελθόν υπήρξε συνοδός πολυτελείας, η πρώην πρώτη κυρία της Γερμανίας, Μπετίνα Βουλφ. Για το σκοπό αυτό αφιερώνει, μάλιστα, ένα ολόκληρο κεφάλαιο του βιβλίου της που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, ενώ έχει ήδη καταθέσει μήνυση στη Google, κατηγορώντας την ότι διαδίδει την εν λόγω φήμη.

Στο βιβλίο της που τιτλοφορείται «Πέρα από το πρωτόκολλο», η κυρία Βουλφ, τονίζει ότι δεν εργάστηκε ποτέ ως συνοδός πολυτελείας, λέγοντας, πως «ολ' αυτά είναι βλακείες».

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν ευρέως στη Γερμανία υποστήριζαν ότι η 38χρονη Μπετίνα , σύζυγος του πρώην προέδρου της Γερμανίας, Κρίστιαν Βουλφ, στο παρελθόν εργαζόταν ως συνοδός, με το ψευδώνυμο «Λαίδη Βικτόρια», για μια επιχείρηση με την ονομασία «Σατό Όσναμπρικ» ή ακόμη και για έναν οίκο ανοχής του Βερολίνου, τον «Άρτεμις».

Η Βουλφ έχει καταθέσει, επίσης, μήνυση σε βάρος της μηχανής αναζήτησης Google, κατηγορώντας την ότι διασπείρει τις φήμες, καθώς όταν κάποιος πληκτροληγήσει το όνομα της πρώην πρώτης κυρίας το Google του προτείνει αυτόματα ως συνοδευτική επεξήγηση τις λέξεις «ιερόδουλος» και «συνοδός».

Από την πλευρά της η εταιρεία, δια του εκπροσώπου της Κέι Όμπερμπεκ, δηλώνει ότι έχει ήδη μηνυθεί πέντε φορές στη Γερμανία για το λόγο αυτό αλλά σε όλες τις περιπτώσεις δικαιώθηκε. Οι λέξεις που συνοδεύουν τα ονόματα δεν επιλέγονται από το Google αλλά εμφανίζονται με βάση τη συχνότητα των αναζητήσεων που έχουν κάνει άλλοι χρήστες, διευκρίνισε.

Ο σύζυγός της Μπετίνα, Κρίστιαν Βουλφ ήταν ο νεότερος πρόεδρος της Γερμανίας και παραιτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση του, όταν ήταν πρωθυπουργός της Κάτω Σαξονίας (2003-10), για να εξασφαλίσει διάφορα οικονομικά προνόμια, κάτι το οποίο, επίσης, διαψεύδει η ίδια μέσω του βιβλίου της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ