O Ντάνιελ Κρέγκ σου πουλάει το μαγιό του έναντι 5.000 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

O Ντάνιελ Κρέγκ σου πουλάει το μαγιό του έναντι 5.000 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό είναι το ποσό που αναμένεται να πιάσει το θρυλικό μαγιό του Ντάνιελ Κρέγκ από το Casino Royale στην σχετική online δημοπρασία του οίκου Kρίστις που θα λάβει χώρα από 28/9 εώς 8/10 με αφορμή την 50η επέτειο του διάσημου κατασκόπου.

Οι φανατικοί φίλοι του Τζέιμς Μποντ θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να πλειοδοτήσουν για να κάνουν δικό τους ένα μικρό, απτό κομμάτι της κινηματογραφικής ιστορίας του. Πάντα στα πλαίσια της online δημοπρασίας με τίτλο 50 Years of James Bond που περιλαμβάνει αντικείμενα και από τις 23 ταινίες του Τζέιμς Μπόντ που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα.

Πέρα από το γαλάζιο μαγιό του Ντάνιελ Κρεγκ στην δημοπρασία επίσης μπορείτε να βρείτε τις λαστιχένιες βεντούζες που χρησιμοποίησε ο Σον Κόνερι για να σκαρφαλώσει στο ηφαίστειο στο You Only Live Twice, την χρυσή αγκράφα ζώνης του Σκαραμάνγκα από το The Man with The Golden Gun, την τράπουλα ταρό της Τζέιν Σέιμουρ από το Live and Let Die και το μεταξωτό φόρεμα της Χέιλ Μπέρι από το Die Another Day.

Αν και το αδιαφιλονίκητο χάιλαιτ της δημοπρασίας δεν είναι άλλο από την Aston Martin που χρησιμοποίησε ο Ντάνιελ Κρέγκ κατά την διάρκεια της καταδίωξης στο Quantum of Solace και η οποία αναμένεται να πουληθεί έναντι 150-200.000 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ