Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο τετ-α-τετ Στουρνάρα–Τρόικα - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο τετ-α-τετ Στουρνάρα–Τρόικα

Σε λίγο το κρίσιμο τετ-α-τετ Στουρνάρα – Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ραντεβού του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών, Πωλ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματία Μορς στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη συνάντηση ο κ. Στουρνάρας, παρουσίασε στην Τρόικα το σχέδιο της κυβέρνησης για τις περικοπές, το οποίο περιλαμβάνει εναλλακτικά σενάρια μέτρων που φθάνουν στα 17 δισ. ευρώ και αυτό γιατί η ελληνική πλευρά θέλει να αποφύγει να βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, δηλαδή να απορρίψουν οι εκπρόσωποι των δανειστών κάποια από τα προτεινόμενα μέτρα.

Παρά ταύτα, όπως παραδέχονται από το υπουργείο Οικονομικών, το βασικό σενάριο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί καθώς τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ θα συμπληρωθούν όταν θα γίνει βολιδοσκόπηση της Τρόικα και φυσικά όταν συσκεφθούν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, η συνάντηση των οποίων είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το τετ-α-τετ Στουρνάρα – Τρόικα, δηλαδή στις 19:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ