Τσακ Νόρις: Επανεκλογή του Ομπάμα θα σημάνει 1.000 χρόνια σκοταδισμού [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσακ Νόρις: Επανεκλογή του Ομπάμα θα σημάνει 1.000 χρόνια σκοταδισμού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θεατρικός διάλογος του Κλιντ Ίστγουντ με συνομιλητή μία άδεια καρέκλα στο συνέδριο του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων πριν μερικές ημέρες – δείγμα των απαράμιλλων υποκριτικών ικανοτήτων του, αλλά και του γνήσιου ρεπουμπλικανικού χιούμορ του – βρήκε συνέχεια στις «βαρύνουσες» εξαγγελίες του ομοϊδεάτη του καρατέκα Τσακ Νόρις κατά της επανεκλογής Ομπάμα.

Στο βίντεο, ο Τσακ και η σύζυγός του Τζένα στέκονται χέρι-χέρι στη μέση μιας αίθουσας προπόνησης καράτε και προτρέπουν 30 εκατομμύρια απέχοντες από τις εκλογές χριστιανούς να ασκήσουν αυτή τη φορά το εκλογικό τους δικαίωμα και να ρίξουν την ψήφο τους κατά του Προέδρου Ομπάμα, προκειμένου να μη βρεθεί η Αμερική στην κόλαση του σοσιαλισμού ή πέσει θύμα κάποιου άλλου... μεγαλύτερου κακού (!), χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει ποιο είναι αυτό το μεγαλύτερο «κακό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ