Η σκληρή προειδοποίηση της Βικτόρια στο Ντέιβιντ Μπέκαμ - iefimerida.gr

Η σκληρή προειδοποίηση της Βικτόρια στο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η σκληρή προειδοποίηση της Βικτόρια στο Ντέιβιντ Μπέκαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να κάνει όλα τα χατίρια του συζύγου της για τον κρατάει ευτυχισμένο, όμως αυτή είναι που κάνει κουμάντο στο σπίτι τους και όταν χρειάζεται πατάει πόδι και του στέλνει τελεσίγραφα.

Έτσι λοιπόν και τώρα, του ανακοίνωσε ορθά κοφτά ότι πρέπει να βάλει ένα φρένο στο πάθος του με τα αυτοκίνητα, καθώς έχει τόσα πολλά που πλέον δεν χωρούν στο γκαράζ του τεράστιου σπιτιού τους στο Λος Άντζελες.

Το ιδιωτικό πάρκινγκ που διαθέτει η έπαυλη τους έχει γεμίσει ασφυκτικά από δύο Rolls Royce, δύο Mercedes, ένα τζιπ, μία Jaguar, δύο Range Rover και τρεις μοτοσικλέτες, ενώ ο 37χρονος άσσος του ποδοσφαίρου έχει κι άλλα πολυτελή αυτοκίνητα στο σπίτι τους στην Αγγλία.

Πλέον, ο Ντέιβιντ αναγκάζεται να παρκάρει στο δρόμο έξω από το σπίτι, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση των γειτόνων και τον εκνευρισμό της Βικτόρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ