Πούτιν: Μερικοί λένε ότι το ομαδικό σεξ είναι καλύτερο από το κατ' ιδίαν - iefimerida.gr

Πούτιν: Μερικοί λένε ότι το ομαδικό σεξ είναι καλύτερο από το κατ' ιδίαν

Πούτιν: Μερικοί λένε ότι το ομαδικό σεξ είναι καλύτερο από το κατ' ιδίαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξάφνιασε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε, εκτός από τη στάση της χώρας του απέναντι στη Συρία, τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές μίλησε και για τα πλεονεκτήματα του... ομαδικού σεξ!

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today ο κ. Πούτιν, κάλεσε τις χώρες που συμμετέχουν με τη Ρωσία στην αναζήτηση μιας λύσης στη σύγκρουση στη Συρία να «τροποποιήσουν τη θέση τους», λέγοντας χαρακτηριστικά «γιατί μόνον η Ρωσία θα πρέπει να επανεξετάσει τη θέση της; Ίσως οι εταίροι μας στη διαδικασίας της διαπραγμάτευσης θα έπρεπε κι αυτοί να αλλάξουν τη θέση τους».

Επίσης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρθηκε και στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, τονίζοντας πως ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας έντιμος άνθρωπος, που θέλει να κάνει αλλαγές προς το καλύτερο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί, φυσικά, και στον αντίπαλο του Μπαράκ Ομπάμα, Μιτ Ρόμνεϊ, λέγοντας πως η επικρίσεις του για τη Ρωσία είναι μια εσφαλμένη προεκλογική ρητορεία. «Μία προεδρία Ρόμνεϊ θα διεύρυνε το ρήγμα σχετικά με την αντιπυραυλική άμυνα που οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην Ευρώπη» πρόσθεσε.

Φυσικά, δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για την καταδίκη σε δύο χρόνια φυλάκιση των τριών γυναικών, μελών του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot.

Στη διάρκεια της συνέντευξής του στο RT ο ρώσος πρόεδρος ερωτήθηκε επίσης για την καταδίκη σε δύο χρόνια φυλάκιση των τριών γυναικών μελών του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot έπειτα από μια δράση τους εναντίον του ιδίου σε εκκλησία.

Οπως τόνισε, αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα, «το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατεύει τα αισθήματα των πιστών», αφού τα μέλη του συγκροτήματος «ήταν στην αρχή στην εκκλησία Ελοχόφσκαγια και προκάλεσαν ένα αληθινό πανδαιμόνιο, μετά πήγαν σε μια άλλη εκκλησία για να δημιουργήσουν ένα νέο πανδαιμόνιο».

Μάλιστα, υπενθύμισε πως τα μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot είχαν συμμετάσχει «σε μια συνεδρία ομαδικού σεξ σε δημόσιο μέρος και είχαν ανεβάσει ένα βίντεο στο Ίντερνετ».

«Μερικοί θιασώτες λένε πως το ομαδικό σεξ είναι καλύτερο απ' ό,τι το σεξ κατ΄ιδίαν επειδή, όπως σε οποιαδήποτε άλλη ομαδική δουλειά, μπορεί κανείς να τεμπελιάσει», πρόσθεσε ο ρώσος πρόεδρος.

«Η καταδίκη τους είναι άραγε δικαιολογημένη και ανάλογη αυτού που έκαναν; Δεν θα κάνω προς το παρόν σχόλια γι' αυτό το θέμα», κατέληξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ