H Ειρήνη Σκλήβα με μπικίνι, 16 χρόνια μετά [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ειρήνη Σκλήβα με μπικίνι, 16 χρόνια μετά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δημόσιες εμφανίσεις της -πάλαι ποτέ Μις Κόσμος 1996- Ειρήνης Σκλήβα είναι μετρημένες και ακριβοθώρητες. Κάτι που ισχύει ακόμη περισσότερο για τις εμφανίσεις της με μπικίνι.

Η Ειρήνη Σκλήβα, ο συζυγός της Νίκος Χυδήρογλου (μεσίτης σκαφών) και η 9χρονη κόρη της Μαριτίνα φαίνεται να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με σκάφος στην Σκιάθο στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το CIAO.

Η αλήθεια είναι ότι η Μις Κόσμος δεν έχει καμία σχέση με το σέξι μοντέλο που κοσμούσε τα εξώφυλλα των αντρικών περιοδικών λίγο πριν και λίγο μετά την στέψη της.

Αν και, σύμφωνα με τους ανθρώπους των περιοδικών της εποχής, η Ειρήνη από τότε δεν αισθανόταν άνετα με την σέξι εικόνα του εαυτού της που έβγαινε προς τα έξω.

Για αυτό και όταν της δόθηκε η κατάλληλη ευκαιριά, δηλαδή ένας μεγάλος έρωτας, πήρε με μεγάλη ευκολία την απόφαση να αφήσει τις πασαρέλες και να αφοσιωθεί στην οικογενειακή ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ