Τσοχατζόπουλος: Ψεύδονται και με συκοφαντούν – Δεν έχω σχέση με off shore - iefimerida.gr

Τσοχατζόπουλος: Ψεύδονται και με συκοφαντούν – Δεν έχω σχέση με off shore

Τσοχατζόπουλος: Ψεύδονται και με συκοφαντούν – Δεν έχω σχέση με off shore
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του απάντηση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού δίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σχετικά με τις νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν να έχει σχέση με οχτώ off shore που διακινούσαν μαύρο χρήμα.

Ο πρώην υπουργός αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις συγκεκριμένες εξωχώριες εταιρείες ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει: «ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ όποιοι υποστηρίζουν ότι δήθεν έχω οιαδήποτε σχέση με εταιρείες στο εξωτερικό, που διακίνησαν χρηματικά ποσά».

Στην ανακοίνωσή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην συνέχεια καταγγέλλει «δημόσια, όσους έχουν την ευθύνη αυτών των διαδόσεων, τις οποίες διαρρέουν «αφανώς», που εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες στο πλαίσιο σχεδίου επηρεασμού εις βάρος μου της κοινής γνώμης και των πολιτών, όπως και των θεσμικών οργάνων της Δικαιοσύνης, που έχει την ευθύνη της έρευνας της υπόθεσης. Καταγγέλλω δημόσια αυτά τα τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων, που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το Κράτος και τις ιδιωτικές αγορές».

Ο πρώην υπουργός όπως αναφέρει, ζήτησε από τους δικηγόρους του να βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου εάν χρειαστεί να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη ενάντια στις συγκεκριμένες διαδόσεις και συκοφαντικές και ψευδείς επιθέσεις που δέχεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ