Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για ένα τέλειο πάρτι - iefimerida.gr

Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για ένα τέλειο πάρτι

Ολα τα μυστικά για ένα τέλειο πάρτι αποκαλύπτει η Πίπα Μίντλετον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκοπό να βοηθήσει τα ανά την υφήλιο party animals να διοργανώσουν την τέλεια εκδήλωση, η Κέιτ Μίντλετον κάθισε και έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο περιέχονται όλα εκείνα τα μυστικά που θα κάνουν το πάρτι τους αξέχαστο!

Το 400 σελίδων βιβλίων της αδελφής της Κέιτ Μίντλετον και κουνιάδας του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τίτλο «Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends», θα κάνει το ντεμπούτο του στα βιβλιοπωλεία στις 30 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Πίπα Μίντλετον στις σελίδες του περιέχεται όλη την γνώση που έχει αποκτήσει η οικογένειά της μέσα από όλα τα πάρτι και τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει έως σήμερα.

Στο βιβλίο, εκτός από τα μυστικά της διοργάνωσης ενός τέλειου πάρτι, θα περιέχονται και συνταγές, οδηγίες για χειροτεχνίες και παιχνίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ