Μέρκελ: Οι χώρες που βιώνουν την κρίση, έχουν την αλληλεγγύη μας - iefimerida.gr

Μέρκελ: Οι χώρες που βιώνουν την κρίση, έχουν την αλληλεγγύη μας

 Μέρκελ: Οι χώρες που βιώνουν την κρίση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αλληλεγγύη της προς τις χώρες με κρίση εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ενώ απηύθυνε έκκληση για μία ισχυρή Ευρώπη.

Η καγκελάριος ενώπιον των Χριστιανοκοινωνιστών, και του αδελφού βαυαρικού κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), είπε πως η Γερμανία θα πρέπει να ενθαρρύνει τις υπόλοιπες χώρες να κάνουν μεταρρυθμίσεις «ακόμα κι αν μερικές φορές μπορεί να λεχθεί ότι είμαστε σκληροί».

«Θέλουμε για την Ευρώπη μια σταθερή ένωση και το τέλος της κρίσης του χρέους», πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι «ισχυρή» σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Άνγκελα Μέρκελ πάντως διαβεβαίωσε τις χώρες της Ευρωζώνης που βιώνουν έντονα την κρίση πως έχουν την «αλληλεγγύη» της. «Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, οι χώρες αυτές έχουν κερδίσει την αλληλεγγύη μας. Τους ευχόμαστε να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους», τόνισε η καγκελάριος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ