Aυτό παραπάει - Ο Γουέστ ζητά από την Καρντάσιαν να «μειώσει» τα τεράστια οπίσθιά της - iefimerida.gr

Aυτό παραπάει - Ο Γουέστ ζητά από την Καρντάσιαν να «μειώσει» τα τεράστια οπίσθιά της

Aυτό παραπάει: Ο Γουέστ ζητά από τη Καρντάσιαν να «μειώσει» τα τεράστια οπίσθιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιν Γουέστ, στην πρόσπάθειά του να την μεταμορφώσει στο τέλειο κορίτσι, αφού την έβαλε να φορέσει σκουλαρίκια με τα αρχικά του, να κυκλοφορεί με τα μποτάκια του και να πετάξει τη συλλογή της με τα πανύψηλα τακούνια, τώρα της ζητά το απίστευτο: Να «μειώσει» τα οπίσθιά της!

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ο Γουέστ έχει επιβάλει στην Καρντάσιαν να υιοθετήσει ένα στυλ αρκετά διαφορετικό από αυτό που είχε μέχρι τώρα. Αυτό απαιτεί να φοράει ρούχα που, δυστυχώς, δεν ταιριάζουν στον σωματότυπό της, δεν είναι δηλαδή αρκετά φαρδιά στο σημείο των γλουτών, όπου η Καρντάσιαν έχει κάποιους πόντους παραπάνω, γεγονός, που φυσικά, την κάνει έξω φρενών!

Το αποτέλεσμα; Να χτυπιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γυμναστήριο και να κάνει διατροφή, προκειμένου να χάσει τους πόντους αυτούς, που της έχουν γίνει βραχνάς στο λαιμό!

Την πρόδηλη αγωνία της εξέφρασε και την περασμένη εβδομάδα μέσω Twitter όπου και ανέβασε μια φωτογραφία, όπου έδειχνε - τί άλλο - τα οπίσθιά της, την οποία συνόδευε με τη λεζάντα: «Νομίζω ότι ο πισινός μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλος σε αυτό το τζιν».

Aυτό παραπάει - Ο Γουέστ ζητά από την Καρντάσιαν να «μειώσει» τα τεράστια οπίσθιά της | iefimerida.gr 0

Δεν αμφιβάλει κανείς ότι ο Γουέστ είναι ένας μεγάλος ράπερ, αλλά το γεγονός ότι λόγω των εμμονών του κινδυνεύουν να «μικρύνουν» κάποια από τα μεγαλύτερα και τα διασημότερα οπίσθια του κόσμου παραπάει... Είναι πολύ εγωιστικό!

Aυτό παραπάει - Ο Γουέστ ζητά από την Καρντάσιαν να «μειώσει» τα τεράστια οπίσθιά της | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ