«Από τα χαράματα πάω χωράφι», λέει γνωστός δημοσιογράφος που έφυγε από την Αθήνα - iefimerida.gr

«Από τα χαράματα πάω χωράφι», λέει γνωστός δημοσιογράφος που έφυγε από την Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή στην Ζάκυνθο είναι εντελώς διαφορετική από αυτή της Αθήνας. Κάτι που συνειδητοποίησε ο γνωστός δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού χώρου που επέλεξε εδώ και τρια χρόνια να γυρίσει στο νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

«Γλίτωσα από τον περιβάλλοντα χώρο της δουλειάς , που όσο περνούσε ο καιρός, αγρίευε περισσότερο. Όσο μεγαλώνει η ανασφάλεια των ανθρώπων που δουλεύουμε σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση, τόσο αγριεύει η κατάσταση. Ήταν κάτι που δεν άντεχα γι' αυτό κι έφυγα. Στο νησί δεν είναι τόσο άγρια η κατάσταση, όχι λόγω συνθηκών, αλλά γιατί δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Πρέπει να ξυπνάω χαράματα για να βγει η δουλειά στο χωράφι».

Αυτό δήλωσε στο Λοιπόν ο Άγγελος Πυριόχος που δεν διανοείται καν την πιθανότητα να επιστρέψει στην Αθήνα «Ανεβαίνω στην Αθήνα μια φορά το μήνα , γιατί έχουμε σύσκεψη στην εφημερίδα και για να δω σε τι κατάσταση είναι το σπίτι μου. Αισθάνομαι απίστευη μοναξιά στην Αθήνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ