Κηδεύτηκε χθες η άτυχη νύφη που πνίγηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης - iefimerida.gr

Κηδεύτηκε χθες η άτυχη νύφη που πνίγηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης

Κηδεύτηκε χθες η άτυχη νύφη που πνίγηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κηδεύτηκε χθες η άτυχη νύφη απο το Λαβάλ που πνίγηκε στον ποταμο του Κεμπέκ κατά τη διάρκεια φωτογράφησης, όταν το βάρος του βρεγμένου νυφικού της την τράβηξε στο βυθό. Εκατοντάδες μέλη της ελληνικής παροικίας, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες συνόδευσαν χθες την Μαρίας Πανταζόπουλος στην τελευταία της κατοικία.

Η 30χρονη κοπέλα λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της πήγε να φωτογραφηθεί με το νυφικό της στα νερά του ποταμού, ακολουθώντας τη μόδα trash the dress, στην οποία οι νύφες φωτογραφίζονται σε απίθανα μέρη μετά το γάμο καταστρέφοντας το νυφικό τους.

«'Ηταν στ΄αλήθεια χαρούμενο κορίτσι, δεν ήθελε το νυφικό της να μείνει σε μια ντουλάπα», είπε στην εφημερίδα «Γκαζέτ» μια φίλη της. «Θέλω να διασκεδάσω το νυφικό μου. Θέλω να βγάλω ωραίες φωτογραφίες και να έχω αναμνήσεις από το νυφικό μου», είχε πει.

Ο Λούης Παγάκης ήταν αυτός που φωτογράφιζε την άτυχη γυναίκα στον ποταμό Ουαρό στο Ρόουντον, 75 χιλιόμετρα βόρεια του Μοντρεάλ, όταν το νυφικό βράχηκε τραβώντας την στο βυθό.

«Φορώντας το νυφικό της, μου είπε: πάρε μου φωτογραφίες καθώς κολυμπώ στη λίμνη. 'Ετσι βράχηκε στα νερά, το φορεμά της ήταν βαρύ, προσπάθησα να την τραβήξω αλλά ήταν αδύνατο να τη σώσω», ομολόγησε ο Παγάκης.

Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης προειδοποιούν πλέον τις νύφες να μην κάνουν φωτογραφήσεις με τα νυφικά τους σε θάλασσες, ποτάμια και λίμνες μετά το μοιραίο περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ