Μυλόπουλος: Τα 30.000 ευρώ δεν ήταν μόνο για μια τουαλέτα, αλλά και για κουζίνες - iefimerida.gr

Μυλόπουλος: Τα 30.000 ευρώ δεν ήταν μόνο για μια τουαλέτα, αλλά και για κουζίνες

Μυλόπουλος: Τα 30.000 ευρώ δεν ήταν μόνο για μια τουαλέτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του απάντηση στα συκοφαντικά όπως τα χαρακτηρίζει δημοσιεύματα για τις δαπάνες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου θα δώσει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, ενώ στη χτεσινή του «απολογία» στον υπουργό Παιδείας επέμεινε ότι όλα έγιναν καλώς.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της χτεσινής συνάντησής του με τον υπουργό Παιδείας ο κ. Μυλόπουλος είπε ότι το ΑΠΘ θέλει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τη συκοφαντική δυσφύμησή του. Ο πρύτανης του ΑΠΘ έδινε εξηγήσεις επί ένα δίωρο στον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, και είπε ότι τα στοιχεία που παρουσίασε στον υπουργό θα τα δώσει στη δημοσιότητα και σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα το μεσημέρι. Ο κ. Μυλόπουλος επέμεινε ότι όλα αυτά παρουσιάστηκαν και στη Σύγκλητο του ΑΠΘ την Τετάρτη και η Σύγκλητος ενέκρινε ομόφωνα τον προϋπολογισμό της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ.

Ο κ. Μυλόπουλος απέφυγε να απαντήσει χτες σε ερωτήσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ωστόσο, στην συνάντηση του με τον υπουργό Παιδείας απάντησε και για την επίμαχη πρυτανική τουαλέτα που φέρεται να κόστισε 30.000 ευρώ. Ο πρύτανης του ΑΠΘ φέρεται να είπε ότι τα χρήματα αυτά «δεν δαπανήθηκαν μόνο για “μια τουαλέτα” αλλά για την ανακαίνιση “ολόκληρου ορόφου” που περιλαμβάνει “και κουζίνες”».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μπακέλας, παρήγγειλε από τον οικονομικό εισαγγελέα, Λάμπρο Τσόγκα, τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για το θέμα των δαπανών του ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ