Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης – Ποια κριτήρια βάζει το υπουργείο - iefimerida.gr

Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης – Ποια κριτήρια βάζει το υπουργείο

Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης – Τι κριτήρια βάζει το υπουργείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χειμώνας που έρχεται αναμένεται να είναι «καυτός» με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης να φτάνει στα ύψη και ήδη πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν είτε άλλους τρόπους θέρμανσης είτε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν επίδομα θέρμανσης.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο δεν είναι ακόμα βέβαιο πως το επίδομα θα δοθεί τον Οκτώβριο, καθώς αναμένεται να καθυστερήσει η εκταμίευση του ποσού και οι δικαιούχοι θα λάβουν το βοήθημα τον Ιανουάριο.

Δικαιούχοι επιδόματος θέρμανσης είναι οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι πολίτες με πολύ χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι ζούν σε περιοχές της χώρας στις οποίες η μέση θερμοκρασία κατά τους μήνες Οκτώβριος-Απρίλιος είναι πολύ χαμηλή.

Επιπλέον οι πολίτες αυτοί θα πρέπει να μένουν σε σπίτι μικρότερο από 100 ή 150 τετραγωνικά (αναμένεται νέα ανακοίνωση). Ενώ δεν ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος καταβολής, αν θα γίνει εφάπαξ ή σε δόσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ