Μετά τα πρώτα χημικά έγιναν και οι πρώτες συλλήψεις της χρονιάς - iefimerida.gr

Μετά τα πρώτα χημικά έγιναν και οι πρώτες συλλήψεις της χρονιάς

Μετά τα πρώτα χημικά έγιναν και οι πρώτες προσαγωγές της χρονιάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένταση, μπλόκα, χημικά και προσαγωγές πραγματοποιήθηκε η πορεία των απεργών της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όλα ξεκίνησαν στις 10.30 το πρωί, όταν περιπολικά και κλούβες των ΜΑΤ έκαναν μπλόκο στην Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου να μην περάσουν τα απορριμματοφόρα και να κατευθυνθούν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Τότε διαδηλωτές επιχείρησαν να σηκώσουν με τα χέρια περιπολικό για να ανοίξουν τον δρόμο, ενώ τα απορριμματοφόρα ανέβηκαν στα πεζοδρόμια για να προσπεράσουν το μπλόκο.

Εκεί σημειώθηκε η πρώτη ένταση και οι μικροσυμπλοκές με τους άντρες των ΜΑΤ να κάνουν και χρήση χημικών. Στη συνέχεια δυο απορριμματοφόρα επιχείρησαν να ξεκινήσουν παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας. Στο σημείο έφτασαν άντρες τις Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τους οδηγούς με την αιτιολογία της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ