«Έχει κορμάρα και ταλέντο. Τον λατρεύω», δηλώνει ο Μουρ για τον Ντάνιελ Κρέγκ - iefimerida.gr

«Έχει κορμάρα και ταλέντο. Τον λατρεύω», δηλώνει ο Μουρ για τον Ντάνιελ Κρέγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σιρ Ρότζερ Μουρ, που υποδήθηκε τον Τζέιμς Μπόντ σε επτά ταινίες στα 70ς, πλέκει απροσδόκητα το εγκώμιο του κορμιού και του ταλέντου του διάδοχού του, Ντάνιελ Κρέγκ.

«Λατρεύω το Casino Royale και τον Ντάνιελ Κρέγκ. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός. Σίγουρα ο καλύτερος που έχει ποτέ υποδηθεί τον Τζέιμς Μπόντ. Επίσης διαθέτει το καλύτερο κορμί από οποιονδήποτε άλλο Μπόντ».

Αυτό γράφει ο 84χρονος στο νέο του βιβλίο. Εκεί που επίσης εξηγεί τις δυσκολίες που είχε στο να παίξει τον Μποντ όπως τον είχε φανταστεί: «Είχαμε τους παραγωγούς πάνω από το κεφάλι μας συνέχεια. Αν και δεν τους πήρα ποτέ στα σοβαρά. Στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι πήρα ποτέ τίποτα στα σοβαρά. Εκτός από το να διασφαλίσω ότι θα πληρωθώ κάθε Παρασκευή».

«Έχει κορμάρα και ταλέντο. Τον λατρεύω», δηλώνει ο Μουρ για τον Ντάνιελ Κρέγκ | iefimerida.gr 0

Τέλος, κοιτάζοντας πίσω στην καριέρα του ως ο πιο διάσημος κατάσκοπος του πλανήτη, δηλώνει: «Τότε μπορούσα να πηδήξω από μια καρέκλα χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου διαλυθούν τα γόνατα, να μασήσω μια σκληρή καραμέλα χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου σπάσει το δόντι και να θαυμάσω τις μπούκλες μου και το μαυρισμένος σώμα μου. Ενώ, με ένα απλό σήκωμα του φρυδιού μου, έκανα τους παλμούς των γυναικών σε όλο τον πλανήτη να ανεβαίνουν. Αυτές της μέρες το μόνο πράγμα που μου ανεβάζει τους παλμούς είναι ο βηματοδότης μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ