Η Δούκισσα Νομικού παίζει ξύλο με τον Μάρκο Σεφερλή ντυμένο Γιαπωνέζα - iefimerida.gr

Η Δούκισσα Νομικού παίζει ξύλο με τον Μάρκο Σεφερλή ντυμένο Γιαπωνέζα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δούκισσα Νομικού ως νύφη, ο Χρήστος Χολίδης ως ταξιτζής, ο Λε-Πα ως καντινιέρης και ο Γιώργος Τσαλίκης ως αστυνομικός είναι μερικά από τα γκεσταριλίκια που ανακοίνωσε ο Μάρκος Σεφερλής ότι θα περιλαμβάνει η ταινία του με τίτλο Χαλβάι 5-0.

«Ενας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος και ο αστυνόμος Μπέκρας, τον οποίο υποδύομαι εγώ, προσπαθεί να διαλευκάνει το έγκλημα. Εχει πολλές ανατροπές μέσα. Είναι τελείως διαφορετικό το είδος από τις κωμωδίες που βλέπουμε στην Ελλάδα. Εχει πολύ post production, πολλά εφέ που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, με εκρήξεις υλικών και όχι μόνο. Ενώ θα παίξουν πολλοί γκεστ, φίλοι τραγουδιστές». Αυτή θα είναι η υπόθεση του Χαλβάι 5-0, όπως την ανακοίνωσε ο Μάρκος Σεφερλη σε συνέντευξη που έδωσε στην Κυριακάτικη Espresso.

Ενώ συγκεκριμένα για τους ρόλους-κλειδιά του ζεύγους Χολίδη-Νομικού εξήγησε πως «Ο Χολίδης θα κάνει έναν ταξιτζή. Το “Χαλβάι 5-0” θα εμπεριέχει παρωδίες γνωστών ταινιών γυρισμένες με τον ίδιο τρόπο. Η Δούκισσα Νομικού θα κάνει την Ούμα Θέρμαν στο “Kill Bill” και θα κάνουμε αναπαράσταση της σκηνής στην οποία εγώ μεταμφιέζομαι σε Γιαπωνέζα, γιατί έχω ένα ρολόι-πολυεργαλείο σαν αστυνόμος με πολλά γκάτζετ. Πατώ κουμπιά και μεταμφιέζομαι. Είναι κάτι ανάμεσα στον αστυνόμο Σαΐνη και παρωδία Τζέιμς Μποντ. Για να μονομαχήσω μαζί της, πατώ το κουμπάκι, γίνομαι Γιαπωνέζα και βλέπουμε ακριβώς τη σκηνή με τα σπαθιά, με πετάγματα στον αέρα και με ανάποδες τούμπες».Τέλος, όσον αναφορά την γνώμη των κριτικών και πόσο την φοβάται, ο δημοφιλής κωμικός σχολιάσε: «Ξέρω ότι θα με κράξουν. Δεν με νοιάζει. Απευθύνομαι στον κόσμο που θα πληρώσει να έρθει να με δει και θέλω να μείνει ευχαριστημένος. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γράψουν οι ειδικοί. Πλέον το παιχνίδι το γνωρίζω. Θέλω κατ’ αρχάς να γελάσω εγώ με αυτό που θα δω. Με το που αφηγούμαι σκηνές σε φίλους μου, γελάνε. Το ότι φαντάζομαι τον εαυτό μου να τις πραγματοποιεί, μου αρκεί. Εγώ θέλω να περάσω καλά μέσα από την ταινία, όπως και όλοι οι συνεργάτες μου, και πιστεύω ότι ο κόσμος που θα έρθει να τη δει, θα γελάει. Σίγουρα κάποιοι θα αναφέρουν αυτά που πρέπει να πουν. Αντί να μετρήσουν ότι ο κόσμος μπαίνει και βλέπει ελληνικό κινηματογράφο, θάβουν τις ελληνικές ταινίες. Αντί να ενθαρρύνουν, αποκαρδιώνουν. Τις ταινίες που κάνανε πάνω από 500.000 εισιτήρια, οι κριτικοί τις καταθάψανε. Αρα δεν μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Θα κάνω, όπως κάθε φορά, αυτό που λέει το μυαλό μου, το ένστικτό μου και πιστεύω ότι θα αρέσει στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ