Μπεγκάν: Είμαι έγκυος από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr

Μπεγκάν: Είμαι έγκυος από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Μπεγκάν: «Είμαι έγκυος από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Μόνο μαζί του έχω κάνει σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι είναι έγκυος από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ισχυρίζεται η γερμανίδα σόοου-γκερλ και ηθοποιός, Σαμπίνα Μπεγκάν, αφού, όπως λέει έχει κάνει σεξ μόνο με τον Καβαλιέρε.

Συγκεκριμένα η Σαμπίνα Μπεγκάν μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Ιl Fatto Quotidiano είπε πως «είμαι έγκυος και συνευρέθηκα (σεξουαλικά) μόνο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι», δηλώντας, παράλληλα, πως ο καβαλιέρε «είναι μαγικός, μοναδικός, σαν τον σούπερμαν»,

Αλλωστε, η Σαμπίνα Μπεγκάν δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Ιταλό μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργό.

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της σε ιταλικό κανάλι, η μέλλουσα μητέρα είχε αποκαλύψει ότι ο Μπερλουσκόνι οργάνωνε γιορτές αποκλειστικά για χάρη της, στις οποίες «ουδέποτε έγινε κάτι το απρεπές που να προσέβαλλε την δημόσια αιδώ».

Σύμφωνα με την Σαμπίνα Μπέγκαν, πάντως, «Ο Σίλβιο, στην φάση αυτή, υποφέρει από μεγάλη κατάθλιψη, και για την κατάστασή του, φταίνε οι όλες αυτές οι γυναίκες, οι καταραμένοι διάβολοι που δεν τον αφήνουν ήσυχο».

Ο 76χρονος Μπερλουσκόνι είχε ήδη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και τρία από τον δεύτερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ