Rewind στο Μέλλον με Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Vassiliko στο Μέγαρο Μουσικής - iefimerida.gr

Rewind στο Μέλλον με Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Vassiliko στο Μέγαρο Μουσικής

Rewind στο Μέλλον με Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Vassiliko στο Μέγαρο Μουσικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κήπος του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενεί τη γιορτή για τα τρίτα γενέθλια του tospirto.net με δύο μεγάλες συναυλίες, υπό τον τίτλο «Rewind στο μέλλον».

Ετσι, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, δύο ταλαντούχοι και αγαπημένοι ερμηνευτές της νέας γενιάς, παρουσιάζουν τδύο κλασικούς συνθέτες με μεγάλη ιστορία και πλούσιο ρεπερτόριο.

Την πρώτη βραδιά (21/9) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδά, μοναδικά, Σταύρο Ξαρχάκο ενώ τη δεύτερη (22/9) ο Vassilikos θα «επανασυστήσει» στο κοινό με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

Τραγούδια γνωστά και δημοφιλή θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή σε ένα υλικό αγαπημένο και διαχρονικό. Μια καινούργια μουσική ματιά σε ένα ρεπερτόριο συνδεδεμένο με τις μνήμες όλων.

Καθεμία απο τις δύο συναυλίες συναυλία θα έχει και τους δικούς της guest τραγουδιστές, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες είναι 10 ευρώ (τιμή προπώλησης) και 12 ευρώ (τιμή στην είσοδο).

Η προπώληση ξεκίνησε από τις 22 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ