Lady Gaga εναντίον Μαντόνα : H κόντρα των αρωμάτων - iefimerida.gr

Lady Gaga εναντίον Μαντόνα : H κόντρα των αρωμάτων

Lady Gaga εναντίον Μαντόνα : H κόντρα των «αρωμάτων»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας που έχουν κατά καιρούς απασχολήσει την κοινή γνώμη με τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους, αλλά και με τις μεταξύ τους στιλιστικές ομοιότητες, βρίσκονται σε αντιπαράθεση για την προώθηση των αρωμάτων τους. Η Μαντόνα και η φερόμενη ως «διάδοχός» της, Lady Gaga λανσάρουν τα καινούρια τους αρώματα που το καθένα αντιπροσωπεύει το ιδιαίτερο στυλ της κάθε σταρ.

Το άρωμα Fame που υπογράφει η Lady Gaga, φέρει το όνομα του πρώτου της δίσκου, έχει ιδιαίτερο μαύρο χρώμα το οποίο στο δέρμα γίνεται διάφανο, ενώ όπως δήλωσε η ίδια, θα μυρίζει σαν «πόρνη πολυτελείας».

Από την άλλη η Μαντόνα, προώθησε το δικό της άρωμα Truth or Dare, κάνοντας περιοδεία στο κόσμο, η οποία εκτόξευσε τις πωλήσεις του αρώματος στα ύψη.

Πρακτική την οποία φαίνεται να ακολουθεί και η Lady Gaga τώρα, αρχίζοντας τις δικές της περιοδείες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δύο τραγουδίστριες χρησιμοποιούν τον οίκο αρωματοποιίας Coty για την παρασκευή των αρωμάτων τους. Τον ιο οίκο που κατά καιρούς έχει αναλάβει να παρασκευάσει αρώματα για την Σελίν Ντιόν, τη Μπιγιονσέ, την J Lo και την Kylie Minogue.

Το άρωμα της Lady Gaga θα διατίθεται στα καταστήματα απο 1η Σεπτεμβρίου και θα πωλείται στη τιμή των 39 ευρώ το μπουκάλι, έναντι των 45 που στοιχίζει το Truth or Dare της Μαντόνα δίνοντας έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερη κόντρα -επιχειρηματική και μη- ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρωμα lady gaga κολώνια Μαντόνα Fame truth or dare
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ