Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα του Θεοφίλου στη Λαμία - iefimerida.gr

Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα του Θεοφίλου στη Λαμία

Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα του Θεοφίλου στη Λαμία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την προσδοκία ότι το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου για εμπλοκή στη ληστεία και τη δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο, θα «μιλήσει» και θα «δείξει» τους συνεργούς του, συνεχίζονται οι εξονυχιστικές έρευνες της Αστυνομίας στη γιάφκα της Λαμίας.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έφθασαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, το κινητό τηλέφωνο, ένα πολυμηχάνημα που ήταν συγχρόνως εκτυπωτής και σκάνερ, ένα μηχάνημα πλαστικοποίησης, διαφάνειες και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, τα οποία βρέθηκαν στη γιάφκα της Λαμίας

Παράλληλα το πρωί της Τρίτης εστάλη στα εργαστήρια ο ρουχισμός αλλά και οτιδήποτε άλλο υπήρχε μέσα στο διαμέρισμα. Το μόνο που παραμένει στη βεράντα της συγκεκριμένης γκαρσονιέρας είναι το μπλε ποδήλατο.

Σύμφωνα με το skai.gr στο διαμέρισμά του Αναστάσιου Θεοφίλου δεν εντοπίστηκαν όπλα ή χρήματα.

Ολόκληρη η περιοχή παραμένει υπό επιτήρηση και η κυκλοφορία σε απόσταση ακόμη και 200 μέτρων έχει απαγορευθεί. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στους οποίους επιτρέπουν την ελεύθερη πρόσβαση.

Από νωρίς σήμερα το πρωί οι Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, παρουσία Εισαγγελέα, ερευνούν το μικρό διαμέρισμα αναζητώντας ίχνη σε κάθε σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ