Αυτός είναι ο αντι-Μιραλάς - Πρόταση για Ντρέντε στον Ολυμπιακό [βιντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο αντι-Μιραλάς - Πρόταση για Ντρέντε στον Ολυμπιακό [βιντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς ψάχνουν ήδη και το όνομα που εξετάζεται σοβαρά είνει εκείνο του Ρόιστον Ντρέντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ.

Η περίπτωση του 25χρονου Ολλανδού, που προτάθηκε και στον Ολυμπιακό, είναι δύσκολη καθώς πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, αλλά στον Θρύλο θέλουν ένα «όνομα» για να παρουσιάσουν στον κόσμο και ο οποίος θα μπορεί να αντικαταστήσει τον Μιραλάς, του οποίου η μεταγραφή στην Έβερτον θεωρείται τελειωμένη.

Ειδικότερα, το κασέ του Ρόιστον Ντρέντε είναι κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ καθαρά, αν και θεωρείται ότι μπορεί να δεχτεί να παίξει με 1,5 εκατ. ευρώ. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Εβερτον, είχε 23 συμμετοχές, αλλά τα «έσπασε» με τον Μόγες και γι' αυτό η Εβερτον θέλει να πάρει τον Μιραλά στη θέση του

Τον Ντρέντε όμως διεκδικούν Φιορεντίνα, Ρόμα, Σαμπντόρια, Τορίνο, Γουέστ Χαμ, Ντιναμό Κιέβου και Γαλατασαράι και μένει να φανεί εάν οι «ερυθρόλευκοι» προχωρήσουν την περίπτωσή του.

Δείτε βίντεο με τον Ρόιστον Ντρέντε σε δράση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ